Ronaldo má s ředitelem Juventusu Andreou Agnellim (po Ronaldově pravici) skvělé vztahy...

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo se znovu obul do Realu Madrid. Bývalá hvězda madridského celku se nechala slyšet, že v Juventusu na rozdíl od Realu panuje rodinná atmosféra. Proti těmto slovům se ohradil kapitán Realu Sergio Ramos.

„Už jako dítě jsem si přál, abych za Juventus někdy nastoupil. Je to největší klub v Itálii a jeden z nejlepších na světě. Je to tu hodně jiné, působí to tady na mě jako rodina,“ rýpl si Ronaldo do svého bývalého klubu Realu.

Na jeho slova však ihned zareagoval Ronaldův bývalý spoluhráč a kapitán Realu Sergio Ramos.

„Té spousty úspěchů jsme dosáhli díky tomu, že jsme rodina. A Ronaldo byl její součástí. Teď už tady není, ale my jsme nadále rodinou i bez něj,“ nebral si servítky Ramos.

„Je to určitě nepříjemné, když ztratíte hráče jako je Ronaldo. Ale my můžeme nadále vyhrávat trofeje i bez něj. V minulosti spousta hráčů přišla, odešla, ale Real stále vítězí,“ dodal kapitán Bílého baletu. (jaz)


Diváci v České republice mohou v přímých přenosech sledovat zápasy anglické fotbalové Premier League, italské Série A, německé Bundesligy či španělské LaLigy na DIGI TV. Kompletní přehled vysílání DIGI TV je k dispozici na stránkách https://www.digisport.sk/program/.