O víkendu je na programu šesté kolo nejvyšší anglické fotbalové Premier League. Podaří se Liverpoolu a Chelsea udržet neporazitelnost? Jejich zápasy mohou fotbaloví fanoušci sledovat v přímých přenosech na DIGI TV. Kromě Premier League odvysílá DIGI TV o víkendu rovněž přímé přenosy z italské Série A, kde konečně našel střeleckou mušku hvězdný Cristiano Ronaldo, německé Bundesligy či španělské LaLigy s hvězdami Barcelony a Realu Madrid.

Premier League: Potvrdí Arsenal vzrůstající formu?

Šesté kolo anglické ligy zahájí v sobotu souboj Fulhamu s Watfordem, kterému vstup do nové sezóny vyšel skvěle. Tento zápas můžete sledovat na DIGI Sport 4 HD od 13:25. V odpoledních hodinách se fanoušci mohou těšit na zápas Liverpoolu se Southamptonem, kde se představí hvězdné trio Salah, Firmino, Mané. Zda liverpoolští fotbalisté udrží neporazitelnost sledujte od 15:55 na stejném programu. V neděli zavítá vedoucí Chelsea i s Edenem Hazardem, autorem hattricku v minulém kole, na půdu West Hamu. V 16:55 je poté na programu šlágr kola mezi londýnským Arsenalem a Evertonem. V bráně domácích, kteří se zvedají po nepovedeném vstupu do sezony, by se měl opět představit Petr Čech.

Serie A: Naváže Cristiano Ronaldo na výkon z minulého kola?

Italská Serie A nabízí nejzajímavější zápasy v neděli. Chvíli po poledni, ve 12:25 startuje přímý přenos zápasu FC Turín – Neapol na programu DIGI Sport 1 HD. Hostující celek se pokusí dotáhnout na vedoucí Juventus Turín. Ten se představí až ve večerních hodinách. Cristiano Ronaldo v minulém kole dvěma góly odpověděl na slova svých kritiků. Zda se prosadí i na půdě Frosinone, kterému se zatím vůbec nedaří, sledujte v přímém přenosu na DIGI Sport 2 HD od 20:30. Divácky velmi atraktivní zápas dvou ambiciózních týmů nabízí nedělní odpolední zápas Lazia Řím s FC Janov.

Bundesliga: Odrazí se Schalke ze dna tabulky?

Německá Bundesliga se rozehraje již v pátek duelem mezi Stuttgartem a Dusseldorfem. Sledovat jej můžete od 20:25 na DIGI Sport 1 HD. Šlágrem kola je sobotní zápas mezi Schalke a mistrovským Bayernem Mnichov. Mnichovští fotbalisté jsou zatím v lize stoprocentní, naopak velkým překvapením je trápení Schalke 04, které zatím na svém kontě nemá ani bod. Povede se jim na domácím hřišti zaskočit favorizovaný Bayern? Sledujte v sobotu od 18:25 na programu DIGI Sport 1 HD. Odpoledne se představí fotbalovým fanouškům Pavel Kadeřábek v dresu Hoffenheimu, který hostí slavný Dortmund.

LaLiga: Real Madrid se pokusí odčinit zaváhání v minulém kole

Ve španělské LaLize je už stoprocentní pouze Barcelona. Sledujte hvězdného Lionela Messiho v akci proti Gironě v neděli ve 20:40 na programu DIGI Sport 1 HD. Real Madrid bude chtít napravit remízu z minulého kola na domácím hřišti proti Espanyolu. Snahu „bílého baletu“ můžou diváci vidět v sobotu ve 20:40 na DIGI Sport 1 HD. Špatný start do sezóny zažívá loňský vicemistr Atlético Madrid, který zatím dokázal zvítězit pouze jednou. Na hřišti Getafe se představí v sobotu v 18:25.

Kompletní přehled vysílání DIGI TV je k dispozici na stránkách https://www.digisport.sk/program/. Nově jsou od nadcházejícího víkendu k dispozici další 4 kanály DIGI Sport 6-9 HD, které fotbalovou nabídku DIGI TV ještě vylepšují. Kromě nejlepšího fotbalu z anglické, italské, španělské a německé ligy můžete sledovat přímé přenosy z dalších sportovních událostí. Sportovní fanoušci také mohou stále využít slevovou akci Léto zadarmo. Všichni noví zákazníci DIGI TV budou mít díky tomu první tři měsíce po uzavření smlouvy k dispozici díky této akce, která potrvá až do konce září, více než stovku kanálů DIGI TV zcela zdarma.